Fryst mat är grymt

Hej!

Jag var på Picard för ett tag sedan. SÅ JÄVLA NAJS. Asså. Fryst mat liksom. Kanske inte så upphetsande. Men det är sjukt trevligt. Det är bra pris, det är enkelt och det håller i evigheter. Nästan. I alla fall. Jag fick med mig lite olika grejer hem. Vi ska titta på det:

HI!

I was at Picard some time ago. SO DAMN NICE. I mean. Frozen food. Maybe not that exciting. But its so darn nice. They have good prices, its easy and frozen food lasts forever almost. I got some stuff that I cooked and fixed at home. Lets take a look:

Först ut. BONDBÖNOR. Skalade. Frysta. Jag kokade dem i saltat vatten i kanske 2 minuter. I med dem i en skål, lite smör, lite citron, lite salt. Klart. Världens bästa tillbehör. Släng dem i en sallad eller mixa till en dipp med vitlök.

First out: BROAD BEANS. Peeld. Frozen. I cooked these (straight from the freezer) in salted water for about two minutes. Drain them, put them in a bowl and add butter, lemon and salt. Done. The best side. Add them to a salad or mix them with garlic and you have a dip or sauce.

RÄKOR. Viltfångade. Så det känns ok. Om du äter dem sällan. Jag grillar eller steker räkorna på hög värme i lite olja. Sedan häller jag på en vitlöks och chili olja, pressar på lite citron och kanske lite persilja. Så här gör du vitlöks och chilioljan som funkar till ALLT:

8 klyftor vitlök
1 dl rapsolja
1 msk chiliflakes

1. Skala vitlöken och skiva den mycket tunt.
2. Ta en kastrull, tillsätt oljan, vitlöken och chilin. Låt den stå på Väldigt låg värme i ca 10 minuter eller tills vitlöken känns mjuk.
3. Sila om du vill. Det är sjukt viktigt att inte bränna vitlöken!!!

SHRIMPS. Wild-caught. So, like almost ok. Do not eat them everyday. I grill or fry the shrimps over high heat in a little bit of oil. Then I mix them with a garlic and chili oil, add a bit of lemon juice and perhaps some parsley.
Garlic and chilli oil that works with everything :

8 cloves garlic
1 dl canola oil
1 tablespoon chiliflakes

1. Peel the garlic and slice it very thin.
2. Take a pan, add the oil, garlic and chilli. Cook it on very a low heat for about 10 minutes or until the garlic feels soft
3. Pass it through a sieve if you want to (I love the pieces of garlic so I do not do it). DO NOT BURN THE OIL.

Detta är en fantastiskt god färdiglagad tunn paj med getost och zucchini. Jag la till lite extra getost och körde den i ugnen på hög värme tills osten fick färg. Pajen är med en tunn, seg och härlig botten. Vet att seg kanske låter lite konstigt men den var verkligen det, på det bra sättet. Perfekt som snacks innan middagen.

This is an amazing pre-made, thin pie with squash and goats cheese. I added extra goast cheese and baked it on high heat until the cheese got color. The pie has a thin, chewy and lovely crust. I know that chewy sounds a bit weird but it really was chewy in a nice way. Perfect as a pre-dinner snack.

Gjorde en smoothie på fryst mango, frysta fikon och yoghurt dagen efter. FRYSTA FIKON JAG DÖR HA DET I VARJE SMOOTHIE DU NÅGONSIN GÖR. Toppad med smultron och chiafrön. Samt croissanter. Också så smart. Upp på en plåt och baka dem gyllenbruna i ugnen.

JAG ÄLSKAR FRYST MAT.

Puss

Made an awesome smoothie filled with frozen mangoes and figs with yoghurt. FROZEN FIGS I DIE USE IT EVERY TIME YOU MAKE A SMOOTHIE OK. Topped with wild strawberries and chia seeds. And croissants. Very clever. Just put on a baking sheet and bake them in your oven until they are golden.

I LOVE FROZEN FOOD.

Puss (still means kiss in Swedish)

Läs om vår kommentarspolicy