Nyhetsmorgon!

HEJ IGEN ALLA!

Om ni vill spana in mig på Nyhetsmorgon så är det bara att klicka på länken här och här. Så sjukt kul och nervöst att få vara med. Jag dog. På ett fett bra sätt alltså. Tack alla för att ni tittade. Tack för alla fina kommentarer och mail. Tack till TV4 för att jag fick vara med! Alla recepten kommer som sagt upp på recept.nu

JAG ÄLSKAR ER TACK.

HELLO EVERYONE AGAIN!

If you want to check how I did on Swedish National Television you can check it out Here and Here. It was so damn fun and nervous. I died. In a good way. Thank you all who watched. Thank you all for your lovely comments. And thank you TV4 for inviting me to the show! All recipes will be on recept.nu

Lagade det här bland annat. Carpaccio på zucchini, kålrabbi och polkabetor med gruyere, örter och solrosfrön. OCH GRÄSLÖK HEJ.

Cooked this for a starter. A carpaccio with squash, kohlrabbi and chiggora beets with Gruyere cheese, herbs and sunflower seeds. AND CHIVES HI.

Här smakar Jesper på ovanstående carpaccio och verkar gilla det. Det gör jag med. Och du kommer också att göra det. Lovar.

And this is were the host Jesper tastes a bit of the carpaccio. He seems to like it. So do I. And so will you. Promise.

Sen lagade jag lite risotto med butternut squash, svartkål, grönkål och brysselkål samt en bärpaj med pistage och lavendel. Det ni.

Puss

And this is me making a butternut squash risotto with dino kale, kale and brussle sporuts. And later on a pie with berries, pistachios and lavender. Suck on that.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy