Kofadder=jag och ja

Hej barn!

Nu är det så här att du kan bli kofadder. Alltså fadder till en fin kossa. Älskar kor. De ger oss mjölk som blir till massor av fantastiska produkter som vi använder och älskar väldigt mycket. Gå in på www.kofadder.se för att ta reda på mer!!

Lite info:
Kofadder skapades av en mjölkbonde som heter Anders. Han driver tillsammans med sina kollegor en ekologisk mejeriproduktion på bondgården Nygården som ligger i Hjo. Initiativet innebär att alla som vill kan bli fadder åt en ko på Nygården. Pengarna som varje enskild person betalar för fadderskapet går direkt till Anders, de andra bönderna och deras kor på Nygården. Kofadderskapet fungerar som ett extra stöd till Anders och de andra bönderna på Nygården så att de ska kunna fortsätta investera i sin gård och producera ekologiska mejeriprodukter. Men också som ett stöd för att fortsätta jobba för en bättre djuromsorg som det ekologiska jordbruket bidrar till.

Som kofadder kan du välja att bli månadsgivare från 100kr/månad (eller valfritt belopp, detta kallas för guldfadderskap). Välja att skänka ett engångsbelopp på 500kr/år (eller valfritt belopp, detta kallas för silverfadderskap) eller välja att ge bort ett kofadderskap som gåva för 500kr (eller valfritt belopp).

Kära ni, blir kofadder. Det stödjer och hjälper så mycket. Jag är ju liksom det nu.

Gå in på www.kofadder.se och läs mer.

KOSSOR! Jag älskar er.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy