Matbud

Hej!

Jag får så många fina bud. Alltså på riktigt. Är så sjukt hedrad över att folk vill skicka hem saker till mig. Asså jag fattar ju varför jag får saker men det känns ändå fint. Har varit dålig på att få upp dem här så jag tänkte visa er lite av buden som har kommit till mig den senaste tiden. Tack alla.


Go Green skickade tre stycken paket med raw-produkter. Nu ska jag vara ärlig och säga: Jag gillar egentligen inte Rawprodukter så mycket. Jag tycker att raw foodtrenden har gått till lite överdrift. MEN med det sagt, så tycker jag ändå att det här är en fett bra idé. Bara att mixa ihop så har du ett najs mellanmål ju.

Sedan fick jag hem smör från Arla. SMÖR: Smart att skicka det till mig för det är det bästa jag vet. Tre olika smörer att använda i matlagningen. Sjukt smart! Den flytande Raps och smörblandningen steker jag saker i, samma sak med sprayflaskan. Ska jag steka något sjukt varmt och hårt kör jag på det klarifierade (?) smöret. Det funkar som en olja för mjölkproteinet är borttaget och den går att hetta upp sjukt mycket.

Från Natur och Kultur har jag fått böcker. ÄLSKAR KOKBÖCKER DET FINASTE JAG VET. Den här är skriven Caroline Dafgård Widnersson. Faktiskt en tjej som jag har haft äran att träffa några gånger i och med att hon arbetar mycket med en kompis till mig. Caroline, sjukt jävla fin bok. Älskar den. Snygg, enkel, pedagogisk. Och ett roligt ämne. För jag gillar att läsa kokböcker och lära mig något på köpet, vilket du verkligen gör med denna. Tack! Och köp den.

Så spännande, göra egen soja??? Måste prova för fan.

Nästa bok är också från Natur och Kultur, nämligen Jenny Dambergs bok, Bönor, Ärter, Linser. Sjukt rätt i tiden. Fina små illustrationer och kul med inslagen från olika delar av världen. Jag rekommenderar den varmt så klart.

Till exempel väldigt mycket olika saker du kan göra med kikärtor. Bästa ärtan.

Min man smsade: Sir vi har fått en enorm låda hem till oss. Från Melleruds och Filip Fastén! Melleruds är en öl och det gillar jag mycket och Filip Fastén är en kock som jag också gillar väldigt mycket. Klokt att kombinera dessa då tycker jag.

Lådan var som sagt helt enorm och innehöll massor av spännande saker. Tex: Saltgurka, syrad grädde, svartvinbärsvinegrette, pepparrot, kumminkorv, trattkantareller, björnbär och massor av fina saker.

Filip hade alltså komponerat ihop en skördemeny som jag och Patrik provade häromdagen när det var så sjukt dåligt ljus för vi kom igång så sent på kvällen men allt var helt stört gott till exempel kantarellkrämen och den ölkokta kålen som vi gjorde efter receptet men som jag tyvärr inte har en bild på för att ljuset var kasst. JAG VILL BARA SÄGA TACK FÖR EN HELT STÖRT FINA LÅDA!!

En bild på kantarellkrämen så att ni tror mig.

Fick ett bud från NOA Relaxations. En dryck som tvärtemot energidryck ska lugna ned dig. Älskar det. Älskar saker som går emot. Just den hrä drack vi till en film på kvällen och jag var väldigt lugn efteråt sa i alla fall min man. Fläder och rabarber. BRA SMAK.

Sedan fick jag ett episkt frukostbud från Arla som gav mig syrad långfil med olika saker. Älskar fil ju. Så svenskt.

Avslutar med en bild från toan från Trädgården. Jag ska dricka öl i kväll.

TACK FÖR ALLA FANTASTISKA BUD. TACK.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy