Saker du kan äta på brunch

Hej!

Nu har jag gjort ett samarbete med Creme Bonjour!

Så jag har liksom gjort recept med Creme Bonjour i. Gott och enkelt. Älskar ju färskost. Så här är två saker som du kan äta när du ska ha brunch faktiskt.

Brunch är helt otroligt bra tycker jag. Du kan liksom lägga VAD SOM HELST på brunchbordet. Lyxigt, billigt, enkelt, svårt. Vad som helst. Det här är en mix av alla de orden.

ENGLISH:
Hi!

I’ve done a collaboration with Creme Bonjour. So. I have made ​​some recipe with Creme Bonjour. Two things that you can eat at brunch actually.

Brunch is incredible. You can literally put anything on a brunch table. Something luxury, cheap, easy or difficult. Anything. This is the best of all those words.

Ägg Cocotte med Creme Bonjour Kantarell, svamp, salladslök och chili

För 4 pers:

4 nävar champinjoner
1 msk rapsolja
4 msk Creme Bonjour Kantarell
2 salladslökar
4 ägg
1 klick smör
Salt och peppar
1 bit chili

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Hacka eller bryt svampen i mindre bitar och stek den i oljan i en het panna. Hacka salladslöken, spara det gröna till garnering.
3. Sänk värmen och tillsätt Creme Bonjour Kantarell. Rör runt och salta och peppra.
4. Smörj fyra, små ugnssäkra formar eller glas med smör.
5. Fördela svampröran i botten på formarna jämt.
6. Knäck ett ägg i varje form. Salta, peppra och toppa med lite av det gröna på salladslöken.
7. Ställ in i ugnen i ungefär 12 minuter eller tills ägget är klart.
8. Hacka chilin och toppa äggen

ENGLISH:
Eggs Cocotte with Creme Bonjour chanterelle, mushrooms , spring onions and chilli

For 4 persons:

4 handfuls of mushrooms
1 tablespoon canola oil
4 tablespoons Creme Bonjour Chanterelle
2 spring onions
4 eggs
1 knob of butter
Salt and pepper
1 piece of chilli

1. Preheat the oven to 200 degrees.
2. Chop or break the mushrooms into small pieces and fry it in oil in a hot pan. Chop the scallions, save the green for garnish.
3. Lower the heat and add Creme Bonjour Chanterelle. Stir and add salt and pepper.
4. Grease four small ovenproof molds or glass with butter.
5. Divide the mushroom mixture into the bottom of the molds continues .
6. Crack an egg into each form. Salt, pepper and top with a little of the green on the scallions.
7. Place in the oven for about 12 minutes or until the egg is ready.
8. Chop the chilli and sprinkle the eggs.

NÄRBILD

CLOSE UP

Bananpannkaka med Creme Bonjour Naturell, kokosnöt, valnöt, honung och fikon

Fyra personer

4 bananer
4 ägg
2 msk Creme Bonjour Naturell
3 msk mjöl (kokos, mandel, vete eller kikärtsmjöl)
1 nypa salt
Smör till stekning

Till servering:
4 klickar Creme Bonjour Naturell
Honung
Banan
Fikon
Valnötter
Rostade kokoschips
Rivet citron zest

1. Hacka bananerna och mosa dem i en bunke.
2. Knäck i äggen, tillsätt Creme Bonjour Naturell, mjöl och salt.
3. Vispa ordentligt. Låt det stå i 5 minuter.
4. Stek på medelhögvärme i smör.
5. Servera med tillbehören

ENGLISH:

Banana pancake with Creme Bonjour Natural coconut walnut, honey and figs

Four people

4 bananas
4 eggs
2 tablespoons Creme Bonjour Natural
3 tablespoons flour ( coconut , almond , wheat or chickpea flour )
1 pinch of salt
Butter for frying

For topping
4 tbsp of Creme Bonjour Natural
Honey
Banana
figs
walnuts
Toasted coconut chips
Grated lemon zest

1. Slice the bananas and mash them in a bowl.
2. Crack the eggs in, add Creme Bonjour Natural, flour and salt.
3. Whisk thoroughly. Let it set for 5 minutes.
4. Fry on medium heat in butter.
5. Serve with the toppings!

Båda två i samma bild. Båda funkar ju också precis när som helst. Till frukost, middag, efterrätt eller lunch. Jag åt det till lunch. Så. Prova!

Puss

Both in the same pictures. I had it for lunch but you can also eat it for breakfast, dinner, snack, dessert or just whenever. Try it!

Puss (still means kiss in Swedish)

Läs om vår kommentarspolicy