BUD

Hej!!

Jag får så mycket fina bud. Så nu ska jag allt visa er.

Hello!!
I get so many nice deliveries. So now I am gonna show you.


Från Svegro fick jag massa fina tomater, chili, ägg och ÖRTER. Epazote-en mexikansk krydda som jag gillade som fan. Limebasilika- Basilika med smak av lime, så fett till asiatiskt! Kinesisk Gräslök-Lite mer löksmak vilket jag älskar för jag älskar lök för alltid. Sedan fick jag en väldigt trevlig kokbok också. Peter Normans Mest grönt & konsten att koka bläckfisk. Den är glansig, fin, trevlig blandning mellan mexikansk och svensk mat och ödmjuk. TACK!

From Svegro I got a bunch of herbs. Awesome. Epazote, Lime-basil and Chinese Chives. AND A GREAT COOKBOOK FROM PETER NORMAN. THANK YOU!

Från El Taco Truck fick jag deras fina nya rosa kokbok. El Taco Truck gör fett goda tacos och säljer dem över hela Stockholm. Jag gillar ju tacos extremt mycket. Och denna bok innehöll så klart otroligt mycket tacos. Och kött. Som jag inte lagar så ofta. Med det sagt är det en personlig, modern och fin kokbok. Tack!

From El Taco Truck. Their cookbook. Filled with meat and tacos and Mexican food. Really liked it, even though I dont cook meat that often.

De hade ett avsnitt med grönsaker. Tyckte att friterad kronärtskocka med pinjenötter, grönmögelost och picklad vitlök lät SÅ JÄVLA GOTT. Ska testa.

This recipe: Deep-fried artichokes with pine nuts, blue cheese and pickled garlic sounded AWESOME. 


Sedan ett bud från Zeta! Sjukt fint med massa röror, mozzarella, Pecorino, Parmesan och fina skedar. Fick budet när det var väldigt mörkt så det här är vad som blev kvar efter att jag och Maria åt allt innan vi skulle gå ut en kväll. Denna anti pasti gav mig så mycket energi att jag var ute och dansade till 5.30. På morgonen. TACK!

And from Zeta! With loads of dips and stuff, Pecorino, Mozzarella, Parmesan and nice spoons. I got it when it was dark and me and Maria were so hungry so we had a anti-pasti evening with everything. So this is whats left. Thank you! The perfect snack before going out because I had so much energy that I came home 5.30 am.

Hittade den här ordvitsen på toan på Carmen på Söder. Älskar den.

Puss

A limerick (???) in Swedish. Its about food. I do not think its that funny in English: Even Food Tina has to unfreeze food. Hehe. Told you.

Puss (still means kiss in Swedish)

Läs om vår kommentarspolicy