Tisdagen den 10 maj


Hej!

Igår fyllde jag år. Det är ju alltid trevligt. Patrik väckte mig med sång, kaffe och vatten på sängen! Sedan sa han att vi skulle äta frukost på lokal. OCH jag fick så klart paket! Världens finaste sandfärgade solglasögon och biljetter till Beyonce!!!!!!! Jag älskar dig baby. Patrik asså. Beyonce också.

Vi åt i alla fall utomhus! FRUKOST!

Sedan klädde jag på mig världens finaste virkade klänning som min mamma har gjort och åkte till Bonnier. Jag skulle på presslunch för min bok! Hur fan är detta möjligt. Jag ska släppa en kokbok. Jag är så överlycklig. Här är jag och alla andra FANTASTISKA författare som också släpper sin bok på Bonnier Fakta i år. ps. ja, Jag är kort

Sedan skulle alla författare ju upp på scenen och prata om sin bok. Shit. Som alltid är jag fett nervös. Men det kändes bra i alla fall för det var ju Ebba som ledde det hela och hon är så proffsig och bra!!

Sedan strosade jag hem i Stockholm i solen som är det finaste jag vet med två fantastiska kokböcker som var så sjukt tunga att jag fick åka tuben sista biten. Sedan åt jag en macka på Il Café med Olivia och Amelie och sedan gick jag hem, vilade själen och tittade på Game of Thrones med öppen balkongdörr i sängen. Sedan tog jag tag i min bjudning som jag skulle ha senare. Gästerna skule komma kl 17 (men ingen kommer ju prick då i alla fall) så jag och Olivia gick och handlade och fixade kl 16.30. Här står jag vid mitt matbord!

Vi köpte massor med olika ostar, frukt, chips, bröd, öl och rosé. Sedan städade jag en aning, öppnade båda våra stora vardagssrumsfönster på vid gavel, bytte inte om och snabbfrös rosévinet innan första gästen kom.

Sedan åt vi ost, lekte med bebisar, jag öppnade världsfina presenter, kramades, satt på balkongen, drack öl och hängde. Sedan gick Patrik och Felix och köpte pizza till alla mina 30 bästa kompisar och det var den bästa födelsedagen på länge!!

Puss

Läs om vår kommentarspolicy