Min helg


Åh gud vad jag har gjort mycket i helgen. Hehe. Började med en grillning hos Olivia och jag åt sparris, potatissallad, bönsallad, sallad, aioli, grillad lök, halloumi och bröd och det var väldigt gott och det var ljust och somrigt ute!

Så här ljust vid 22 faktiskt och det här är Limpan och Lina! Vi var många på middag och vi diskuterade insektsmjöl, vegetarianism, vädret på midsommar så klart hur ska det gå, ska vi gå ut ikväll eller inte samt drack vin i solnedgång. Väldigt fint. Sedan började det regna så då fick vi gå in men det var ok.

Vi fick chokladpudding som Olivia hade vispat ihop med jordgubbar tips!

Vi frös lite inomhus så vissa drack det här: Rigabalsam. Såg ut som en tjock kolasås och smakade typ Fernet? Jag vet inte.

Sedan åkte alla hem utan att gå ut för att det regnade så mycket:( MEN jag och Patrik vaknade upp på lördagen och åt supergod mega frukostbricka som var väldigt längesedan. Sedan gick vi på staaan och Patrik shoppade reasaker.

Sedan gick jag till Riche! Älskar Riche. Daniella var hemma från London och det skulle firas. Vi åt Eggs Florentine och drack cava och jag älskar mina tjejkompisar så mycket!!!! Jag ska bruncha mer helt enkelt.

Efter brunchen dödade jag, Olivia och Patrick lite tid medan vi väntade på min Patrik. Asså min bästa kompis kille heter också Patrik!!! Fast med ck. Och båda har korta efternamn på B. Så det blir lite förvirring ibland när vi hänger alla fyra. Vilken Pat menar vi egentligen. I alla fall. Patrick var hungrig och jag blev bjuden på bisonburgare och det var gott och Patrick åt upp den! Så tips om ni gillar bisonburgare.

Vi skulle nämligen äta middag med Kim och Harald och jag lagade asgod skagenröra med smörstekt bröd som är ett krav till! Sedan varmrökt lax med romsås och färskpotatis och sedan smördegsbakelser med vaniljvisp och jordgubbar. Sedan bastade vi, badade och jag somnade på soffan och sov så gott och vaknade tidigt nästa morgon för vi hade faktiskt inte druckit så mycket vin.

Smög upp till Antonia som skulle göra morgonyoga och jag fick ett infall och var med. Kändes starkt och lugnt. Jag är stel. Som fan. Men det var mysigt. Sedan gjorde jag och Antonia vegansk brunch! Med pannkakor, stekt potatis med svamp, vegansk pastej och massor med goda grejer. Så lyrrigt.

Men asså hörrni håll i er för helgen tog inte slut där för vi var ju tvungna att visa Patrick GRÖNA LUND!!!!!!!! Vi åkte allt. Fritt fall fast jag har sådan höjdskräck att jag får handsvett bara av att tänka på det, Insane som var så sjukt rolig vill åka igen nu och kärlekstunneln och Blå tåget och alla fina grejer. Här är i kön till Popexpressen, vi kom alla översens om att den snurrade snabbare när vi var yngre. Vi åt sojakorv (fett bra att det finns) och tog sedan en öl.

Så lycklig över att ha Olivia hemma i alla fall en stund. Vi bråkar en stund ibland och älskar absolut mest. Så gör man. Du är bäst.
Sedan åt vi middag på Hermans där jag aldrig hade varit och det var så jävla gott!! Vegansk buffe!! Ni måste gå till Hermans. Googla. Insåg att jag hade ätit veganskt hela dagen det är ju najs! Insåg också att jag Olivia, Patrik och Patrick hade ätit middag ihop tre dagar i rad utan att ens reflektera över det. Det känns bra. Tack för världens bästa helg. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni också hade en grym helg!

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy