Donostia San Sebastian

Hej alla!

Jag lever i Spanien nu och det är mycket trevligt. Vi äter mycket mat, dricker rödvin och öl och tittar på när Patrik och Calle surfar.

Det här har jag bland annat ätit lite på den senaste veckan:

Vitlöksstekta kantareller med ett gulligt vaktelägg HEJ

Blandade pintxos. Bland annat boqouerones (orkar ej stava rätt men ni vet såna där små fiskar i vitlök och vinäger). Jag älskar dem. Johanna och Patrik kräktes nsätan och Calle totalvägrade. Jag kan förstå dem. Det är en speciell fisksmak. Tomat mozzarella e ju gott också.

ÅT GRILLAD BLÄCKFISK. Men det var för mycket paprikapulver på. Men aioli och potatis asså. Bäst.

Åt churros en vacker och regnig kväll. Förstår inte hur jag har kunnat missa detta. Jag älskar ju friterad deg!!! med socker. Så najs.

Grillade grönsaker med bakad potatis i typ örtolja med massa rödvin och bröd och god ost och jag vet fan inte längre mitt huvud är fullt av pintxos och jag vill alltid dela all mat.

Mitt bästa tips: Rostad macka, gnid med skivad vitlöksklyfta, på med god olivolja och sedan tomat. Herre gud. Jag och Johanna tog det lite för långt till frukost och överdoserade vitlöken, kände bara den smaken hela dagen. Men det var det värt för vitlök är faktiskt fett gott.

Klart men inte slut från Spanien.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy