Tomatsås och Fashion Week

Hej bloggen!!

Jag vaknade på måndagen med min man. Sedan jobbade vi massor. Gick till Habitat och köpte stylingmaterial, typ tallrikar och viktiga saker så sjukt att det är det jag gör nu.

Sedan gick jag hem för att äta lunch. Jag hade överblivet potatismos i kylen. JAG ÄLSKAR POTATISMOS. Smörigt, mjölkigt och pepprigt ska det vara. Till detta åt jag spenat. Älskar det lika mycket. Färsk spenat i het panna med mycket smör, salta och stek på hög värme. Tillsätt lite vatten och koka ihop. Dekorera med sesamfrö och ringblomma. Sedan fick jag bråttom. Jag skulle på Fashion Week!!! Eller ok jag gick på en visning.

Jag såg ut så här på väg till Centrum: Virkad klänning-Mamma har gjort. Lite för stor Polar skatejacka som jag älskar-Patriks. Dr Martens-Mina. Väska som ej syns-Min diamant från fan kommer aldrig ihåg vad märket heter men det är ögon och kaktusar på!!! Klart slut på outfit of the day!

Min älskade Kim var väldigt Fashion, har inte hunnit fråga henne vad hon bar men kolla skorna!!! Älskar dem och Kim.

Modevisning av By Malina!!! Jag vet så dålig bild och inte ens på en modell men så går det när jag bara fotar mat. Fina kaktusar och fin show!!! Lina en kär vän jobbar nämligen på By Malina därav inbjudan. Tack Lina!!

Jag är bättre på att fota Kim<3

Sedan hetsade jag hem och beställde hämtmat från Foodora och åt friterade tofu, ris, jordnötssås, sjögrässallad och sallad. JORDNÖTSSÅS!!!! Det var påfallande gott.

Igår vaknade jag igen skönt och åkte iväg till Årsta för att handla mat och dekoration och örter. Sedan åkte jag hem och lagade detta. Min favoriträtt.

Pasta med tomatsås

3 msk olivolja
2 lökar
3 vitlöksklyftor
1 chili
2 msk tomatpuré
2 dl vin
1 burk krossade tomater
1 msk soja
salt och peppar
Spagetti
Basilika, kapris och solrosfrön till servering

1. Hacka grönsakerna smått. Stek dem mjuka i oljan.
2. Tillsätt tomatpuré och stek i 5 minuter. Häll på vinet och låt det koak ordentligt.
3. Tillsätt krossade tomater och soja. Koka i 15 minuter.
4. Koka pastan precis färdig, häll va men spara lite av pastavattnet.
5. Tillsätt pasta till tomatsåsen. Häll i lite av pastavattnet och låt pastan koka klart där.
6. Servera okristligt med ketchup om du vill och tillbehören.

SVINBILLIGT, GOTT OCH ENKELT.

Och idag! Idag har gjorde jag recepten och finaste köket på Cirkus lagade maten till TV4s årliga Screening! Gunde Svan åkte in på en cross, jag tittade på buffébord hela dagen, pratade med människor, var så glad att vara där, mandolinade betor och arrangerade fina grönsaker. Bjöd på det här: Potatissallad, betsallad och portobelloburgare. TACK ALLA!

NU har jag bråttom för jag ska på middag.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy