Vad jag har gjort i matväg


Hej!

I tisdags så firade vi min svåger (så sjukt vi gick liksom i skolan ihop och nu är Joakim min svåger hehe väldigt lycklig för det så klart!!) Joakim som har fyllt år. Vi gick till Teatergrillen för att fira!

Jag började med cava, ostron och bröd. Mmmm älskar ostron.

Gick vidare till halstrad torsk med vaxbönor, brynt gräslökssmör och potatisstomp. Väldigt gott.

Sen delade jag och Patte på en creme brulee. Teatergrillen är gott, mysigt, höstigt, lyxigt och väldigt väldigt trevligt.

Åkte hem väldigt mätt och vakande dagen efter, på onsdagen. Då åt jag lunch med Ebba, promenerade och gjorde många ärenden. Sedan gick jag hem och hetsåt detta: Stekt ris med grönsaker, tofu och chilimajjo. Sedan hetsade jag iväg på:

BOKSLÄPP! Jessica Frej släppte sin fina fina kokbok, Fest på 30 minuter! SÅ FIN OCH BRA!!! Sedan har ju min älskade Johanna fotat också och då kan det inte bli annat än perfektion. SÅ KÖP DEN KIDS!

På denna fest träffade jag också på Sigrid. Sigrid vann Mästerkocken 2012 och vi är FAN SLÄKT!!! Något som vi båda utbrast totalt samtidigt när vi sågs första gången! Så sjukt kul att träffas! Så klart var hon underbart gullig och trevlig. Nu blir det släktmiddagar med mat.

Efter all fest var jag och Johanna trötta i fötterna så vi gick och tog en öl, åt oliver, skvallrade och pratade för glatta livet för jag har saknat henne så! Nu ska jag på namngivningsfest.

PUSS alla.

Läs om vår kommentarspolicy