Middag på stan


Hej kids!!

Carotte frågade mig om jag ville komma och äta deras nya meny och det ville jag så klart! Så jag tog med mig Patrik, Johanna, Alex, Calle och Antonia till Birger Jarlspassagen en kväll. Vi började med ceviche! Vit fisk, lite större bitar vilket jag gillade, stora bitar av saftig vattenmelon, en liten sallad med chili samt en krämig gul kräm. Gott! Speciellt med utvalt vin till. Det gillar jag.

En väldigt god Riesling som vi drack till.

Johanna och Antonia! Carotte ligger i Depås gamla lokaler i Birger Jarlspassagen. Alla kom fram till att de hade hängt där GANSKA mycket under gymnasaiet. Tex satt och drack på en latte i sju år pga av fattig frö att köpa flera, tjuvröka (man fick liksom röka inne då???) samt hångla i några timmar på exakt den platsen som vi satt på var det någon som hade gjort. Minnen asså! Så bra lokal!!

Nog om det. Vi åt vidare. Denna rätt var betor med getost, samma goda frön blad och tryffel. Otroligt god i sin enkelhet. Min favvo!

Sedan fick vi råbiff tacostyle med friterade nudlar och majonnäs i tortilla! Jag smakade lite på råbiffen men kom ganska snabbt fram till att det inte är något för mig nu för tiden. Så Patrik fick den. Alla andra gillade den!

Sedan fick vi vackert sotad lax med sockerärter, sallad och örtmajjo. Älskar att det var mycket majjo! Älskar också smårätter.

ÄLSKAR när vinet passar till maten. Vilket det gjorde. Vi fick många glas.

En väldigt snygg och god vinare.

Burgare till allas glädje! Med tryffel, lök och brioche. Jag gillade smakerna men kände att själva burgaren var lite för tjock. Men god smak!

Tryfflar till dessert så najs!!! Älskar en lätt och liten efterrätt.

Gullig och mysig lokal! Tack Carotte!!!

Puss

Läs om vår kommentarspolicy