En lista om den senaste tiden

Godaste maten jag lagade:
AVOKADOMACKA. Stek tofu med ris, grönsaker och chilimajonnäs. Egentligen ville jag göra kinesiska gröna bönor till men det blir en annan gång. Samt att jag har ätit kräftor två gånger!!! Älskar kräftor.


Snacks:
Mitt absoluta favoritsnacks: Chips och oliver med kärnor. eller ost som jag skär i kuber. Till ett matprogram på datorn. Mmmm. Eller bara allmänna snacks. 

Jobbat från:
Min soffa!


Resa:
Västkusten! Borgen! Räknas Lidingö?


Bästa jobbgrejen:
Att jag fick hålla i min kokbok!! Började självklart gråta på grund av mycket stort steg i rätt riktining och dröm i mitt liv.


Upptäckt:
Att sommaren inte är över och att mina föräldrar har möblerat om och satt in vår soffa i vårt kök så smart!! Tex här är Vincent min bror och min man Patrik i den soffan.

Några saker som gjorde mig glad:
Att min bok kom ut, att jag har fått äta många luncher med Patrik tex denna Eggs Florentine på Greasy Spoon, att jag har ätit mat och hängt med min familj, varit på matmarknader och dansa på Fasching i 5 timmar.


Sinnesstämning:
Glad, svettig och relativt lugn, här glad och svettig med Amanda.


Kläder:
Min nya guldkjol, vans och någonting upptill så klart. Här med Sigrid min släkting!

Musik:
Frank Ocean, Abba, Klingande (visserligen en låt men älskar den), 70-tals musik och så var jag på Red Hot Chili Peppers och typ fick tårar i ögonen för alla deras album är ju hela ens uppväxt!!! MTV ZTV kollade och lyssnade alltid på dem. Oväntat gråtmild.

Firande:
Truls 1 års kalas, Jessicas bok och MIN BOK!

Bok:
Plenty av Yotam Ottolenghi

Podcast:
Lyssnar inte på podcast pga tycker det är tråkigt men det kanske finns någon bra matpodcast därute?

Film:
Om jag ska vara ärlig så har jag typ bara kollat på Barefoot Contessa på youtube samt tittar om The Office. SÅ BRA! Båda två. Älskar Barefoot Contessa, Ina Garten.

Lista från Flora!

Puss

Läs om vår kommentarspolicy