När jag for till bokmässan


Hej älsklingar.

I fredags åkte jag iväg på mitt livs första bokmässa. Vilken jävla grej!! Jag kom fram kl 14 till Göteborg och hetsade iväg till hotellet, mässan ja allt ligger faktiskt i samma byggnad. Hann checka in och sedan sprang jag iväg till kockteatern på plan 2 där jag skulle laga pasta. Ok hetsade som fan. Svettig som fan eftersom jag fick stå på tå över köksbänken som var så hög och svettig för att jag var nervös. MEN det gick bra! Lisa Lemke var bäst och ställde massa bra frågor. I ALLA FALL. Efter kockteatern så åkte jag upp på mitt rum och hetsåt en god räkmacka (måste göras i Göteborg antar jag) och sedan ned igen på studs för intervjuer! Asså så spännande, nervöst och kul att se sin bok stå där bland alla böcker. Herregud. Sedan upp på rummet igen och duscha för det var ju fredag och sedan mötte jag upp:
Sandra! SÅ kul. Vi promenerade iväg genom Göteborg som jag tycker är väldigt fint. Bild av Sandra tack!
Och hamnade här! På Tacos & Tequila! Vi drack öl! Det var internationella tacodagen! De hade en superfin innergård! Bild av Sandra tack!

Jag åt bläckfisk och sötpotatispommes med god dipp och superstark guacca och Patrik och Linnéa som var med åt oumph och Sandra åt ceviche! God mat och tack för bästa sällskapet! Vi drack cava också.
Hej hej här är Patrik, jag och Linnéa och Sandra tar bilden. Vi pratade om massa bra och viktiga grejer hela tiden. Nu har vi förflyttat oss till Park Lane där bokmässemänniskor dricker drinkar och pratar om böcker.

Men vi gick vidare för vi skulle på fest! Till Gläntans fest. Här knyter Sandra sin sko hehe trodde nog att den skulle bli lite ljusare bild än vad den blev. I alla fall. Väl där stod vi i kö, drack öl, dansade, skrekpratade (för att höra varandra) om massor med mer roliga och viktiga saker och sedan gick vi hem för att sova! Tack Sandra, Patrik och Linnéa för en toppenkväll.

Vaknade på lördagen ganska trött men glad. Gick ned till mässan för att återigen stå i kockteatern, bli intervjuad (??), krama på min mamma och mormor och hade kommit dit tack älskar er, krama på andra människor som ville köpa min bok TACK samt smygfota GW för jag gillade på riktigt hans stil!!! Så najs ju. Shorts, jaktväst och slip in skor. Det ska jag fan ha nästa mässa.

Asså förlåt jag är ju sämst på att ta bilder men i alla fall. Lördagskvällen låter såhär:

Jag gör mig i ordning och åker taxi till Bonnier Faktas förlagsmiddag! Kan på riktigt inte riktigt förstå att jag sitter där men nu gjorde jag det och det var så gott, trevligt och kul. Efter middagen hamnade vi på Park Lane igen för det är där alla hänger under bokmässan och det var så trevligt. Jag drack GTs och pratade om viktiga saker med personer som är viktiga för mig. Träffade fina Louise genom Jessica och vi åkte till Pustervik mitt i allt och dansade till indie för det måste jag göra om jag är i Göteborg tänkte jag. Sedan träffade vi  min kära Otto och hans kompis, vi dansade lite till, var försenade till Yakida och sedan gick jag till mitt hotellrum och hyrde en film helt i onödan för jag somnade efter 10 minuter.

Kontenta: Bra jävla lördag!!

Vaknade på söndagen (tur) och hade en radiointervju. Jag såg framför mig ett litet bås i ett hörn där jag skulle bli intervjuad. Det var inte så. Det var på en stor scen framför massa människor! Men det gick bra! Tror jag. Hehe. Det var kul i alla fall. SEDAN GICK JAG UT FÖR ATT SE GÖTEBORG MED OTTO! Otto och jag lärde känna varandra när vi pluggade i Grythyttan och han är bäst! Jag har alltid väldigt kul med Otto. Han är också kock så klart. Han hjälpte mig att bära mina väskor vilket var bra för vi promenerade genom typ hela Göteborg.

Åt en getost, valnöt och salladsmacka på Da Mateo.

Vi gick förbi Spisa som Otto har jobbat på och som var hur fint som helst där ska jag äta nästa gång jag är där.

Avenyn! Och museet som är så stort. Och Poseidon. När min man var i Göteborg frågade han en göteborgare efter Ströget hehe men menade så klart Avenyn. Inte så populärt.

Gick förbi Artilleriet och där var det ju GANSKA fint om jag säger så. Köpte viktiga grejer.

Otto följde mig till tåget och sa kram och adjö. På tåget tänkte jag läsa de enda böckerna som jag fick med mig från bokmässan nämligen Sandras, Floras och Tones. Tones bok fick jag för övrigt av en så trevlig kvinna som jag satt bredvid på tåget. Så lustigt att det var den sista boken jag tänkte köpa men inte hann med. Så fick jag den i min ägo i all fall. Avslutar helt enkelt bokmässan med den här bilden/broderiet som jag skulle vilja ha!

Tack för världens bästa bokmässa!

Puss

Läs om vår kommentarspolicy