När jag köpte en kamera


Jag köpte fan i mig en ny kamera. Det behövdes. Nu kan jag ta maffiga bloggbilder hehe. Detta är vårt vardagsrum.
Gillar fönstret så jävla mycket, typ därför vi köpte lägenheten.
Det är saker överallt och nu är den liten liten men det är ok!!! Hehe. 
Jag är inte fotograf men vill gärna ta snygga bilder så jag försöker lite. Nu är jag på väg till Zinken för jag skulle äta middag med Isa och Josefine. Gillar höstsolen som jag kan kolla rakt in i utan att få ont i ögonen.

Vi gick till Ho´s! Har aldrig ätit där. Det var gott. Först vegetarisk vårrulle som var som en friterad sjukt varm baguette.
Tofu i svart bönsås med grönsaker.
Fejk “lamm” som var vegetariskt och väldigt gott med purjo, lök, paprika och spiskummin typ?? Ris till.
Jag och Isa drack rödvin till vet ej om det passar oklart. Sedan pratade vi om viktiga saker. Sedan promenerade jag och Isa hem till mig och var mer hungriga så då gjorde jag grön hummus och vi kollade på Bert den sista oskulden!!!! Asså den filmen är så jävla bra. NI måste se den.
Vaknade igår och då kom min man hem efter 15 dagar av surfing på Sri Lanka!!!!!! tummen upp!!!!! Hehe.
Vi gick runt i våra kvarter. Gillar Goodstore på Skånegatan väldigt mycket. Bara vegansk mat typ.
Sedan gick vi hem och jobbade, vilade och pratade. Jag åt en macka med veganska grejer på alltid så stolt. Så här ser mina mackor ut när jag inte fotar dem för Insta. Tusen gånger mer topping till folket!!!

Sedan glömde jag kameran hemma.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy