Vad jag har gjort den senaste tiden


Jag har ätit frukost hemma med krossade ägg och hembakt bröd som jag har gjort.

Jag har lagat mat och pratat om mat på Sthlm Food and Wine. Där jag hade handlat mat i min livräddare Dramaten som är i leopard. Träffade också bästa Roy!!! Han gillade min Dramaten som ni kan se.

Mina gulliga fina kompisar kom till mässan och drack 1/3 vinglas, åt ost, tror någon köpte isterband och hängde med mig. Tack!!

Åt en snygg chiapudding/youghurt bowl omg på Pom och Flora med Ebba.

Ätit min favorit vegetariska tallrik från Re Orient som är mycket god den där linsbiffen asså!!

Jag har ätit portobelloburgare med och hos Rosanna och Leo som har det som jag vill ha det hemma dvs så fint. Det är viktigt med växter hemma barn!!! Feng shui.

Ni vet, tryffelmajo, karameliserad lök, grönkål och sötpotatispommes. Vi åt upp all majonnäs och det är viktigt att du har mycket majonnäs.

Åt en snygg frukost på min nya favorittallrik som står uppe på vinden för alla mina saker och tallrikar och glas och skålar får ej plats i vårt hem:(

Jag har stylat jul för Ica. Snart på en butiksskärm nära dig.

Jag har firat att Cornelia Nike Dorotea och Micke äntligen har flyttat till Söder!!!!!! Vi hade pizzaparty!!!

Och tillsist så har jag ätit veg-tallriken på Dionysos som är vår kvartetskrog som jag faktiskt gillar extremt mycket. Huset röda är gott och prisvärt och maten är najs. Grillade grönsaker, såser och friterad potatis, vad kan gå fel!! Prova.

Puss på er

Läs om vår kommentarspolicy