Kökets Box!

Inlägg i samarbete med Kökets Box

Hej!!

I samarbete med Köket.se så fick jag hem deras box med saker häromdagen! Vi tittar lite på vad den innehöll för jag blev väldigt glatt överraskad. Jag kan tycka att de flesta boxar mest innehåller nyttigheter men jag gillar den här väldigt mycket.Fick kökshanddukar av Per Morberg. De ser tåliga ut!!!Asså det här. ÄLSKAR DET! Trasan var så sjukt bra. Som en plasttrasa?? Framtiden. Började använda den dirr.Kaffe! Från ett italienskt märke alltid fancy. Toppen för min presskanna.Det här har jag seriöst funderat på att köpa i 2 år men aldrig gjort. Torkade blommor i fina färger, perfekt om du vill göra dina rätter insta-vänliga hehe.Älskar Finn Crisp så det här kändes bra.Peppar! Glömmer fan alltid att köpa det till min kvarn så bra grej att ha hemma om du vill peppra och det vill du ju.Tycker ej om lakrits så vi får se vem som får den här. Bra present då!!Dessertolivolja??? Spännande? Tänker en…. fruktsallad? Kanske tråkigt men jag är så dålig på efterrätter.VACKERT VANILJSOCKER. Bra att ha.Creme brulee choklad ja tack.

Alla dessa bilder är tagna inom loppet av 10 min och på samma bord med samma belysning. Då fattar en hur mycket storlek och färg på objektet betyder för ljuset.

Puss på er och prova Kökets Box!

 

Läs om vår kommentarspolicy