SNACKA MED SIRI OCH PATRIK!

INLÄGG I SAMARBETE MED FELIX!

SNACKA MED SIRI!

Detta är mitt matprogram där jag lagar hummus och andra enormt goda grejer. I det här avsnittet så lagar jag mat med min man Patrik. Patrik och jag blev tillsammans när jag var 16 år gammal och han 18 år. Vi gick i samma gymnasieskola och jag tyckte att han var så cool att jag DOG!!!! Nu är han min man. Tänk va. Patrik är roligast i världen så kolla på detta.

Puss på er!

Samt några bilder på mig och Patrik genom åren så klart så att ni inte tror att jag ljuger eller nåt:
På min 18 års dag när jag fick en DVD i present. 10 ÅR SEDANI Etiopien på ett väldigt högt berg.På en festival i Gagnef när Patrik var trött och jag inte var detI Skåne en sommar.Ett nyår när vi åt glass och chokladsås!Hattfest på StorsandPå Zanzibar!!!!

Jag älskar dig Patrik.

Inlägg i samarbete med Felix

Läs om vår kommentarspolicy