En annan påskmiddag


Hej bloggen!

Jag blev inbjuden till ett event med Briska häromdagen så jag tänkte visa er vad jag fick stoppa i munnen då. Bla alkoholfri god ciderdrink! Vi skulle fira påsken samt att Briska har släppt en ny äppelcider som var ofiltrerad som jag gillar.
Här satt jag med en fin lök. Jimmie Eriksson som blev Årets Kock 2016 lagade all mat eh så lyxigt och gott!!
Först fick vi råraka, dill, lök och LÖJROM. En spritspåse var. Jag sög ut all löjrom som gick att suga ut från den där lilla spritsen och råkade slicka upp hashtagen på köpet.
Oliver min bordsherre var lite mer sofistikerad och åt sin löjrom på en sked.
Sedan fick vi snacks! Lax med äpple, variation på jordärtskocka, rotselleri och något mer som inte fastnade på bild men allt var så klart himmelskt gott! Och passade väldigt bra till den där cidern som jag kommer att köpa.
Blomkål och blåmussla i perfekt harmoni. Jag lovar det är blåmusslor därunder.Variation på svamp, kyckling, DRAGONPICKLAD GURKA OMG SKA GÖRA ALLA DAGAR I VECKAN och ett friterat ägg! Tack!Körsbärsclafoutis med körsbärs och yoghurtglass tack igen!! Avslutade hela alltet med en äppelkakagrej som kompenserade cidern igen väldigt fint. Och yoghurtglass till så klart.

Tack Briska och Jimmie!

Puss

 

Läs om vår kommentarspolicy