TVÅ EMINENTA MATTIPS!


Ville bara tipsa om två av min absolut favoriträtter nästan alla kategorier när det blir lite varmare som en kan hoppas på att det ska bli nu ELLER HUR.

Först har vi matjesill med de rätta tillbehören. Det vill säga kokt potatis, gräslök, rödlök, gräddfil, brynt smör och rädisor. Åt en helt burk matjesill. Kan ej rekommendera men det går ju inte att sluta när det är så jävla gott!!!

Vet du inte vad du ska laga till middag eller lunch någon dag så tycker jag att du ska bjuda, äta, laga detta. De som inte gillar sill tvingar du i eller steker lite halloumi istället. Funkar lika bra!

Ett annat toppen tips är ostbricka! Eller plockmat eller vad du vill kalla det. Den här brickan minus sparrisen är ju dessutom helt enkelt förträfflig att ta med på en picknick. Köp goda ostar, lite bröd, lite frukt, tomater, GLÖM ALDRIG SALTET på en picknick jag tar alltid med mitt örtsalt=alla blir glada, några rädisor också nu när jag tänker efter, servetter, en platskniv och en plastsked och lite oliver. Det är den perfekta picknicken för alltid jag lovar.

Puss på er och gå ut och äta nu.

Läs om vår kommentarspolicy