Vad jag har haft för mig på senaste tiden


Jag har lagat mat med mitt familjeteam. Min familj asså. Vad skulle jag göra utan dem. Just denna dag var jag, min pappa, mina två bröder Vincent och Nikolai, farmor och Nikolais tjej Vilma på Djurgården för att fota till min pappas uppfinning och business LOOFTLIGHTER. Det är röret uppe i hörnet! Köp den älsklingar. Ingen mer tändvätska och ingen med väntan vid grillen. Kolla fin picknick vi hade!
Sedan hetsade jag iväg för jag och Patrik skulle skriva på viktiga papper. Otroligt stört viktiga papper för vi har köpt en lägenhet och jag har äntligen belånat mig! hehe. Vi är så jävla lyckliga. I detta underbara hus från 1910. Jag ÄLSKAR att det ser lite risigt ut. De fyra fönstren på första våningen ska bli våra.
Vi var ju tvungna att fira så vi gick till Vina. Asså så najs?? Har aldrig varit där men det var ju bäst. Drack god alkoholfri öl och planerade lägenheten med Patrik och det är fan helt sjukt men vi har exakt samma stil hehe. Det känns skönt. Kanske har 10 år satt sig.
Jag åt goda oliver för Patrik hatar oliver. Åt god manchego också.
Fisksoppa! Aioli! Bröd! Goda grejer!!! Och väldigt fin personal.

Dagen efter tror jag var en fredag fan vad det ska va snurrigt då. Men jag åt i alla fall fantastiska snacks på Bar Agrikultur bästa stället ever. På Nytorget, gamla Sardin. Kom igen gå dit! Massa av mina kompisar jobbar där och det är så jävla gott i sin enkelhet och smarthet och godhet. Som detta tex, råa grönsaker med libbsticksolja och yoghurt. JAG DÖR.
Asså. Ok. Jag träffade Action Bronson aka Bambambaklava på Sturehof. En idol. Han är rappare och kock och följer mig av någon outgrundlig anledning på Instagram så sjukt!!!! hehe väldigt glad och skakig av att träffa honom och han kände igen mig från Instagram omg jag svimmade nästan och den här bilden på oss får avsluta detta blogginlägg.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy