GRILLAD ANANAS I NÄR

Har vaknat upp här många gånger i vår lilla stuga på tomten som är målad i världens vackraste linblomsfärg typ och rakbladsfixad av Katrin där jag går ut naken på nätterna för att kissa och solen lyser in i det lilla lilla fönstret och lakanen är så stört krispiga som de aldrig är i stan.Jag har ätit frukost så klart!! Med bröd från bästa Bageri Bosarve här i När! Och grönsaker så klart.Patrik och jag på promenad jag har en sydväst på mig som Patrik kallar för vattenmössa.Lagade rostad färskpotatis i ugnen, pepparrotssås, sallad på gurka och rädisa samt grillad röding till middag en kväll!Besökte ett krukmakeri i Hablingbo tror jag där jag köpte ett vackert fat, Charlotte Karlsson hette stället.Sen ska ni ju få ett recept också. Världen enklaste dessert:

Grillad ananas med smulor, kokos, mynta och glass

1 stört jäkla varm grill
1 ananas
Några nypor kokosflingor
1 kruka mynta
1 paket vaniljglass
1 lime

Smul:
2 msk smör
6 Digestivekex

1. Bryn smöret tills det är riktigt brynt.
2. Smula ned kexen i en bunke och blanda med smöret.
3. Skär ananas i mindre bitar och grilla på stört jäkla hög värme.
4. Servera med glass, kokos, smul, rivet limeskal och lite kolasås om du vill.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy