Gula Hönan


Läste nånstans att en kan säga kärföräldrar istället för svärföräldrar och det tycker jag är finare. Så här är alltså mina kärföräldrar, Patriks föräldrar Hans och Katrin som jag tycker är bäst. Tänk att jag har fått komma till en familj som delar mitt matintresse???!!!!!! mvh lyckligt lottad. För nu ska jag visa när vi var på Gula Hönan och åt middag.Gula Hönan är en fin restaurang som ligger i Ronehamn på östra Gotland. De lagar enbart mat på saker som växer i deras trädgård eller på Gotland. Vi åt en HELT fantastisk middag med typ 22 rätter där inte alla hinns med att visas här på bloggen men jag ska allt visa er några. Här är en av alla förrätter! Yoghurt, örtolja och grönsaker!Menyn! Jag tog även alkoholfria dryckespaketet som var ASNAJS med typ hemmagjorda drycker till all mat.Friterad potatis och stenbitsrom, krispigt och fett och mkt gott.Dillknäcke med rivet smör och ost ville helst äta 15 st såna här små mackor för det var livet.Brandade på gös med friterade blad.Nån helt jävla otrolig rödvinbärssaft som var typ syrlig som fan i en assnygg typ rysk flaska älskade allt.Saltarv som är en ört som växer på stranden med krämiga musslor mmmmmmm.Variation på morot med kycklingbuljong mmmmm.POTATIS!!! Han tycker om potatis-Håkan i Sunes sommar. Jag tycker om potatis. Speciellt om jag får den med smör, löjrom, örter och färsk lök.Mini-purjo.grillad fylld med jäst som smakade miso och såg ut som små fina gröna varmkorvar.Minigurkan som låg i trädgårdssalladen!!!Havskräfta med smör kom på att detta inte är från Gotland så sa fel i början att alla råvaror var från Gotland hoppas du kan förlåta mig.Grönsaker i rödbetsbuljong.Lamm med munkskägg som är en bitter lite hård typ gräsväxt!? Så god med små kantareller.Isad rödbeta med grädde så enkelt men så vackert att jag nästan grät en skvätt.Bär med mjölk!!! Tänk att mat existerar hörrni är det inte för härligt.Myskmydra, hasselnöt och vit choklad OMG.AVSLUTADE MED VACKERT KAFFEGODIS. Tack Gula Hönan ni gjorde ett enastående jobb. Tack Hans och Katrin för att vi gick hit. Tack Joakim och Patrik för att ni var med.

Tack för att ni lyssna.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy