Det sista av Gotland


Efter brakmiddagen på Gula Hönan vaknade min ömme make upp och var bakis så då fick han en smoothie.Vi åkte och badade hela familjen och hade picknick på en strand. Vi spelade bezzerwizzer som är det bästa spelet jag vet, åt mat, solade och badade.Gotland asså för jävla vackert.En annan dag tog vi bilen till Bungenäs med det hrä gänget!! Patrik, Leo, Rosanna och Jocke.Jag åt en halloumisallad med vattenmelon som var helt ok!Vi fotade huset som alla fotar för det är fint.Havet! Mina skor! Solen! Stenar! Döper jag denna bild till hehe.Vi la Patriks och Jockes surfbrädor på taket en kväll och letade surf.Hittade inget surf tyvärr:(En snigel hade gjort graffiti på vårt husoch solen brann ned på kvällen och sedan kastade jag och Patrik in oss i en bil kl 2 på natten och körde till färjan.

Tack Gotland och alla inblandade.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy