Höganäs!

Jag och Patrik åkte vidare på vår semester. Till Höganäs! Där min älskade familj har landställe. Tog en bild på ett krasseblad mvh moder jord-fantast.Patrik körde hela vägen från Stockholm så klart frö jag har inget körkort men när vi kom fram blev vi belönade med sötpotatispommes!!!!! ALLA i min familj kan laga mat. Det är fan sant. Så stolt över dem.Här ska vi alltså inte ut på fjällvandring utan vi ska gå och bada!!! Här ser ni Vincent, Patrik, Nikolai, Pappa, Anna och mamma och vår hund Zjivago. Jag älskar er.Sedan på morgonen efter kokade jag ägg till alla ömma själar i detta hus och sedan gjorde vi Malmö i vanlig ordning. Vi var bla på Moderna Museet, åt falafel, köpte asiatisk mat på torget, drack kaffe, kollade på H&M, kollade på växthus och sedan åkte vi hem för vi skulle ju laga middag!!Goyza med färs, savojkål och vitlök. Färska vårrullar med mango, rödkål och avokado. Gröna bönor med vitlök och socker. Asiatisk spenat med smör och soja. Jordnötssås. Sojasås. Färska räkor med lime. DET VAR GOTT.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy