Fuerteventura! Part 1

Jag och Patrik blickade ut över vår gata för några veckor sedan och bah nej. Nu måste Jack få sol på kroppen. Så vi bokade en charter till Fuertenevntura! Vi bodde på Riu Tres Islas nära Corralejo. Det var magiskt, 90% gulliga tyska pensionärer och 100% najs.Havet! Jack! Patrik!Det var ganska kallt första kvällen hehe. Men sen!! SOL!! Prisa solen!Jack bar självklart UVdräkt solhatt och solisar:)Lunch första dagen. Caprese på spett! Det här va gott. Där uppe till höger ser ni också hur vi löste Jacks matsituation: Klämmisar! Älska klämmisar! De flesta var från Alex & Phil. Gröt, mellis, smoothie och måltider. Jack äter vegetariskt så nu vet ni kanske det.Asså det var varmare än det ser ut, kanske 22 grader? Hade ej klänning på stranden hela tiden liksom.Förlåt för bebisbilder men jag älskar honom.Frukostbuffe! Varje dag! Såg en pensionär som tog ett berg med gravad lax+tre torkade fikon på sin tallrik! Superkonstigt! Men det fanns toast utan kanter! Stekta ägg! Grönsaker! Jag var mer än nöjd.Hej då det kommer mer sen!

 

Puss

Läs om vår kommentarspolicy