Fuerteventura part 2


Vi fortsätter på vindarnas ö, Fuerteventura F.A.N VA DE BLÅSTE ASSÅ. Men här var det vindstilla och vackert!! I den lilla lummiga byn Betancuria! Jag och Jack.

Mimosa! Så fint! Känns väldigt inne nu också de e nog därför jag tycker att det är fint hehe.

Här åt vi för övrigt lunch. I detta lummiga! Så Fint!

Jag åt pilgrimsmusslor och räkor med saffranssås och potatismos. Mmmmmm.

Tillbaka på hotellet! Detta är alltså vår strand som låg PRECIS utanför. Så lyxigt.
En gullig bebis.

SOMMAR!!!! FAN FAN vad jag längtar till sommaren.
Sen åkte vi ut på äventyr igen. Till El Cotillo! Liten sömning stad med massa bra tapas och fisk samt surf! OCH solnedgångar i havet.

Kolla här liksom! En takterass. På LA Vac Azul, en superfin restaurang.

Vi åt självklart räkor i vitlöksolja. Jack fick faktiskt äta vitlöken och han älskade den!! Ge ditt barn det du tror att de gillar så blir allt bra:)

Min älskade Patrik inte i motljus men med en liten öl.

Till varmrätt åt vi grillad, lokal fisk, majonnäs och kanarieöarna-potatis som har skrovligt skal och är vädigt goda dock beroende på var du äter dem men hrä va de bra!
MIN FAMILJ när vi åt tapas i samma by fast på ett annat ställe.

Typ den godaste tomatsalladen jag har ätit med lokal getost. Jag frågade servotrisen om den gick att köpa nånsatsn och hon bah: nej. Dock var hon magisk och bar i väg Jack till köket så att kokckarna fick häls apå honom och det var väldigt utomländsk-känsla på det älskar!!

EN TILL BILD PÅ MIN SON.

Avslutar med en väldigt spansk frulle.

Åk till Fuertenevtura. Det var fint. Vi hyrde bil två dagar för att komma från hotellmorådet lite, det gick att surfa varje dag, det var varmt i vattnet, maten var god och solen sken nästan nästan varje dag. SCORE.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy