ÅRE

Vi åkte till Åre över påsken! Patrik ömma föräldrar har en magisk lya där så vi satte Jack i bilbarnstolen och åkte upp. Stannade i Järvsö där min morbror bor. Min kusin Joel var där på besök och han hade lagat det här till lunch som vi fick äta!!! BÄTTRE ÄN VILKEN JÄVLA VÄGKROG SOM HELST. Röding, beurre blanc med rom, potatis, haricot verts och pepparrot. AAAhH.Joel och Emilias dotter Billie och Jack! Dessa själar är sysslingar! Sen hoppade vi in i bilen i gen och åkte 385138 mil till och Jack var en ängel. Till slut kom vi fram till Åre!Det var fint väder TYP varje dag. Här äter vi picknick i Ullådalen.Det var ju påsk så vi åt påskmat aka julmat aka midsommarmat. SILL. Yuzugravad lax omg, kokt potatis, smör, rödlök, gräslök, gulbetor, fyllda ägg och sparris. Jag och Patrik tog en öl på torget som de småbarnsföräldrar vi är.Åt goda frukostar med Huså knäckebröd!!

Åt lunch på Fävikens pop-up Krus! De va najs kolla vad jag åt:

Magi!!!

Åt middag med Kattis och Jonas på Wersens och det va så najs. Jack sov under bordet, åt bea och hade sig och vi hade så trevligt och jag gillar verkligen er Kattis och Jonas.

Avslutar med en bild på fjället igen eller vaaa

PUSS från Åre ett tag

Läs om vår kommentarspolicy