Olivias möhippa!

Min bästa vän Olivia ska gifta sig om några dagar omg. Hehe. Så då skulle det så klart bli möhippa! Vi åkte till Spanien med 11 andra brudar och det var magiskt så klart. När vi kom sken dessutom solen på oss. Första dagen så hängde vi bara i huset som vi bodde i, åt 3 ton pasta, spelade änglakort (?) och drack vin. SOV gjorde jag också för jag jade inte en bebis där för han var u tryggt förvar med sin pappa i Sverige.Nästa dag hikeade vi upp för ett berg! I Mordor! In i dimman. I call on me kläder. Det var kul och kallt.Olivia gick all in som sig bör.Cyklade ned för hela berget not.Åt lunch på en trevlig restaurang jag åt fisk mmm.Sen bastade vi i flera timmar för vi frös så mycket, gjorde scrub och ansikstsmask, badade nakna i poolen, klädde på oss, drack margeritas fan va gott de e, åkte till en superfancy innergård, drack cava, åt middag den var vegansk och den va god, höll låda och skrämde bort andra gäster, Tog den här bilden innan vi hit the club hehe, dansade, sprnag runt, bråkade, pratade, hade det fantastiskt, åkte hem, satt på en trapp, lyssnade på grodor, åt pommes, diskuterade lantbruk och LRF in i det sista och somnade kl 5.30:)Var lite svag dan efter. Så vi gick till ett Spa? Hotell? Beach club! De va najs. Vi gjorde hot stone massage på varandra, Bella slog huvudet i en hamman-kran, vi åt laxpaninis, lyssnade på bröllopsmusik, solade inte för det var kallt, badade i en saltvattenpool, drack supersura drinkar, bytte kläder, duschade och hoppade in i en taxi.Kim och Olivia mina älsklingar.Hej hej här är vi!! Lina, Bella, Olivia, jag, Rachel, Vanessa, Kim, Leticia, Marilinda, Daniella, Kattis och Antonia. NI e bäst.Åkte till en blåsig men ASNAJS restaurang! Himmelsk avokado och tomatsallad.Grillade räkor mmm.Grillade grönsaker som va najsa.Kim är fashion bloggare<3 VI SKULLE EGENTLIGEN oj vila på lördagen men herregud nej. Vi gick till en bar med neoljus och drack shots istället. Snälla dg ge mig den där klänningen med rädisor på för 20.000 eller kål-kitet funkar också bara 15.000 för de.Vi åt en sista middag på en italiensk restaurang, vi sjöng, jag fick min basilika uppskuren av en herre, tittade in i köket och sa att det var städat och fint, pratade med svenska killar om räksmörgåsar och Örebro, åt denna pasta, Kattis åt sexy pasta i folie, vi drack vin, vi kramades, vi promenerade hem, vi kollade på film, vi mös och dagen efter gjorde jag en macka att ta med och åkte hem till min familj.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy