En helg i Provence

Olivia min bästa kompis gifte sig! I Frankrike! Jag fyllde även år där, 30 år till och med. Så jag Patrik och Jack spenderade ett dygn i Marseille för det är ju faktiskt bäst att sitta på ett torg och drick vin och öl och äta ost och bläckfisk och gosa med sin bebis.En väldigt god osttallrik. Åt som sagt även grillad bläckfisk med rostad rosmarinpotatis och gröna blad samt drack vin. Tyckte det var så bra att jag gav för mycket i dricks tyckte personalen men vad gör det.Sen packade vi in oss i vår hyrbil och körde mot Maussane! Där Olivia och Patrick då skulle gifta sig. Här är vår pool i vårt airbnb hus!Första kvällen, aka på min födelsedag åt vi stående middag på en fin restaurang. Kim och Patrik var taggade.Mina älsklingar! Glömde fota all mat. Förlåt!!!!Oj jävlar nu är de redan gifta!! Men asså tog typ inga bilder under dagen pga ville ha mobilfritt men som ni ser var det ju MAGISKT vackert. Här är alla!!Mina älskade Olivia och Patrick!!Vi åt en vegansk meny som var magisk. Quinoa och tomatfylld zucchiniblomma med någon örtsås som var otrolig!!Bakad risotto med rostad lök, grön sås, tomattorn, grönsaker och oliver!! AhhhhhhOk osten va inte vegansk men va faaan det var så gott allt!!Kunde inte hittat en finare lokal och trädgård. Sedan dansade jag till kl 5 och sedan var jag ganska trött. Alla tal var magiska, sällskapet var magiskt, atmosfären ja fan allt var så fint och älskvärt. Grät!!!Åt en väldigt väldigt god crepe dagen efter med lök, purjo, ägg, chevre som jag pimpade med sparris.Rachel och Lea, Jag och Jack och Olivia och Hunter. Det är tre månader mellan alla bebisar. Älskar er.

Tack Olivia och Patrick för att jag får vara med om er kärlek. Ni är bäst.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy