Smaka på Stockholm och min pyttipanna!

Inlägg i samarbete med Felix

Hej älsklingar!

I stolt samarbete med Felix så har jag tagit fram ett ypperligt recept när du vill äta något vego, något snabbt och framför något riktigt gott. Jag har nämligen pimpat deras vegetariska pyttipanna!

Älskar pytt ju! Åt det massa som barn och även som vuxen. typ det enda jag åt i skolan men då satt jag i 20 min och plockade ut allt kött:) Det behöver jag ju inte göra nu för Felix pytt innehåller svensk potatis, grillad paprika, morot och edamame bönor. OCH goda smaksättningar så klart. Jag har lagt till lite najsa saker så som örter och hummus!

OCH min fett goda pytt(hehe) kommer dessutom att serveras på Smaka på Stockholm! Smaka på Stockholm är en matfestival som håller på mellan 5-10 juni i Kungsträdgården och som i år satsar mycket på vegetariskt vilket jag tycker är stört bra. Så pallra dig dit!! Felix kommer att ha en food truck där mellan 11.00-20.00 varje dag hela festivalen där du kan smaka på min pytt!! Så najs med en matfestival?!

Eller så kan du laga min pytt själv för här kommer receptet:

Örtig sommarpytt

1 paket felix Vegetariska pytt

1 kruka dill

1 kruka gräslök

1 citron

3 msk rostade solrosfrön

Salt och peppar

1 burk hummus till servering(valfritt)

1. Hacka dill och gräslök.

2. Dela citronen.

3. Stek pytten och krydda med salt och peppar.

4. Blanda ned hälften av de båda örterna och dra pannan från spisen.

5. Strö över solrosfrön, resterande örter och servera med citron och ev. hummus

Puss på er

Inlägg i samarbete med Felix

Läs om vår kommentarspolicy