Isabelles möhippa!


Bella skulle gifta sig! Så vi firade det genom att åka till ÅRE!!! ÅRE ÄLSKAR ÅRE. Här är Bella.

Självklart hikade vi första dagen, moder jord jag älskar dig. Vi gjorde tonfiskmackor till alla och njöt för fullt där uppe på berget.

Kolla utsikten!!

Jag lagade frukost så klart. Avokado skuren snyggt! Väldigt lättimpat gäng<3

ÄGGRÖRA OCH TUNNBRÖD.

Alla tjejer! Det var så kul. Och framförallt så hade vi så kul för att Bella är navet bland alla oss. Vi älskar dig! Vi hade också hyrt världens finaste hus, Skutan Ski Lodge där all fick plats tillsammans. Vilket var underbart.

Första kvällen var vi bara hemma och åt middag men sista kvällen skulle vi självklart ut på lokal!
Nämligen till Wersens! Wersens ligger mitt i Åre på torget och har även Hummelstugan som är grymt om du vill käka i backen! Det skulle vi dock inte göra för vi orkar inet gå upp för hela fjället. I alla fall. Jag käkar alltid på Wersens när jag är i Åre. Det är mysigt, stimmigt, härligt, gott och känns väldigt najs-bistro-aktigt. Nu var det ju lågsäsong och inte så mycket folk uppe MEN det gjorde absolut ingenting. Vi satt i rummet där vi i våra tidiga tonår hade festat väldigt mycket så det var så kul att vi fick sitta just där! Hehe det har gått hårt till. Ok vi åt en vegetarisk trerätters som var helt gudomlig. Förrätten som ni ser här var friterade getostbollar med betor, rättika och creme fraiche. Till huvudrätt åt vi kryddiga kikärtsbollar med rostad auberginekräm, tomatsalsa, krämig gurk- och myntasallad, stekt kål och torkade oliver. och till dessret stört god chokladkaka med vanlijglass kanderade pekannötter och varm lönnsirapssås. Asså ni hör ju!! ok.

Tack Wersens för att ni hade oss. Vi hade det magiskt. Bilderna som följer får tala! Sedan dansade vi i baren till Carola och drack hot shots och ville inte att det skulle ta slut men Wersens stängde så vi gick hem och dansade för solen var uppe hela tiden för vi var ju i Norrland<3 Så kontenta: Åk till Åre, upplev solen och naturen och gå till Wersens.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy