Italien i mat

Vi åkte till Italien för att gifta bort min älskade Isabelle till sin Gustaf<3 Började med en najs frukost så klart!Åt en zucchini carpaccio med tomater och parmesan. javisst åt pizza!!! För vi var ju i Italien.

sen åt vi brunch! Med en typ hybrid på melon och gurka som en gazpacho samt diverse perfekta italienska lokala godheter. sen blev det plötsligt bröllopsmiddag!! Då åt vi först en suddig galen tonfisk med brödsmulor och diverse saker som bruden inte kunde svara på SAMT en himmelsk helig och gudomlig pasta med skaldjur och citrongräs. Sen blev det vin och dans och tal så jag hann inte fota resten. dagen efter åt jag och Patrik lunch i äkta italienskt manér först räkor med tomat parmesan och ruccola. sen åt jag de godaste godaste godaste musslorna jag någonsin har ätit!!!!!!!åt pasta så klart med svamp(???) och havskräfta. Ok avslutar med tre bilder som ej är mat MEN jag och Bella på första och sedan den vackraste bruden någonsin Bella och min underbara lilla familj under vigseln, Jack och Patrik.

Klart slut!!!!

Läs om vår kommentarspolicy