Gotlandsmat i sommarljus


Sommarmat. SNYFT ASSÅ. Hur kan det var så jävla gott. Detta är betor med feta och salladslök. Stekt aubergine med parmesan. Aioli. Rostad potatis. Tomater med mozzarella. Zucchini carpaccio med pinje, parmesan och timjan. Tzatziki. Gröna steka bönor. Den här bilden kommer vara i mitt fejs när det är midvintertid och jag gråter återigen en skvätt när jag tänker på sommarmat.Köpte nya matrix-90tals-hipsterbrillor!!! Känner mig lika cool som osäkert töntig i dessa. Plus att de är sneda så jag ser lite full ut. Men de kostade bara 20 kr OK.
Åt mackaor med stora salladsblad och två ensamma ägghalvor på toppen.Gotlandsljuset är väldigt vackert hörrni!!Vi åt middag på Pighuset i Ljugarn. Väldig gott och trevligt!Åt bland annat friterad bläckfisk!O grillad sparris med kewpie mayo och typ riven äggula om jag minns rätt??Min son var med<3Köpte grönsaker i ett 1700-tals teatraliskt ljus. Kålrabbi. Stora kålrabbis.Grönsaker och blommor i samma dramatiska ljussättning.ÄLSKAR DETTA STÄLLE! Smissarve heter det. På Gotland. Klicka på länken så kommer du dit. puss

Läs om vår kommentarspolicy