Degerfors

Min ömma moder är uppväxt i Degerfors, som ligger i Värmland. Mina morföräldrar bor kvar så vi tog tåget dit en solig lördag. Jag, mamma och Jack.

Vi åkte ett fett gammalt tåg med träpanel och det var så mysigt.

Jag och mamma promenerade runt i Degerfors. Det här området heter Kanada men uttalas typ: Kannaada hehe så svårt att skriva men inte som Kanada, landet. hehe. Älskar det med Degerfors. För övrigt väldigt fint område.

NÅGON hade världens finaste trädgårdsland eller “lanne” som min mamma säger. End rom att kunna ha en så stor trädgård att göra det här på men sen tänker jag att herregu jag är ju för lat för det där men jag kan väl drömma.

Självklart åkte vi mot Svartå för nu jäklar skulle jag plocka svamp. KOLLA! Skrapade bara lite lätt på ytan av svampskogen så jag antar att det finns mer.

Jag behöver SKOGEN. hehe men jo det gör en ju lugn.

Plockade svamp med två dårar!!! Min mamma och mormor<3 JACK sov.

Hittade svamp! Jag e bäst.

Jag var nöjd i moder Jord.

Lagade en liten omelett av några svampar när vi kom hem o resten packade vi ned i en korg och tog med oss hem till Tjockhult som Stockholm heter på värmländska??

Rensad svamp.

Så glad att Jack får umgås med min mormor och morfar<3 i Värmland. Låter så pretto och så men när jag åker genom skogen i Degerfors så känner jag fysiskt att jag är hemma där:)

Men jag älskar ju Stockholm över allt annat också!!! Herregud jag kan ju känna mig hemma på två ställen.

Var är ni ifrån?<3

Puss

Läs om vår kommentarspolicy