Vegetariska restauranger i Stockholm

Hej!

Jag käkar ju en hel del ute så jag tänkte samla mina favoriter JUST NU.

Adam/Albins ramenställe i Ringen är HELT JÄVLA SANLÖS. jag älskar deras ramen. Min brorsa o jag var där o åt o han tog lycklig ramen men han sa att min vego var godare så våga prova den jag var skeptisk till kokosen som står där nu men det är tydligen INTE kokosmjölk fick jag berättat för mig kanske 5 ggr när jag frågade lika många🙃
Phils burger. Ok. Deras beyond meat är så jävla god. Jag vet att många inte gillar bär det smaka kött, då ska ni undvika den här. Den smakar som en riktig jävla cheeseburgare. Går att få vegansk också!

Restaurang Växthuset! Helt vegansk och bara naturviner. Firade Rachels födelsedag här och förlåt för skränet hehe. Så himla god mat som serveras i en förra sekelskiftes våning men enormt trevlig och ödmjuk personal. Gå dit. Detta var tex potatis, bönkräm, svamp, hjortron och tryffel!!

URBAN DELI ÄR MITT LIVS RESTAURANG. Nu jobbar älskade Jana där också så det är extra bra men det är perfekt för allt. Frukost lunch middag handling öl vin oliver snacks bulle LASAGNE som du kan köpa o ta hem. Helt enkelt så älskar jag Urban Deli.

POM & FLORA. Mitt favoritkafé alla kategorier. Gå dit nu om du aldrig har varit där SNÄLLA.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy