Gotland på hösten


Jag och Bella tog båten över till Gotland för ett tag sedan, hyrde en skruttig men fin Passat, handlade bilen full med mat, vin och öl, tog en öl på Surfers, vandrade runt i ett mörkt Visby och sedan hämtade vi upp Linn och Cornelia och åkte till Östra sidan aka Ryssidan som jag ÄLSKAR och där skulle vi spendera helgen.Började med vin och snacks!! Älskar chips och dipp är det någon här som inte gör det? då vill jag veta varför! Superspännande ju!Lagade spagetti med tomatsås och burrata och sen hade vi vinprovning och sedan pratade vi i 7 timmar och sedan gick vi och la oss.Vaknade! Skvallrade så klart och kollade på mobilen!!!Åt frukost!!! Åkte för att plocka svamp men det var så JÄVLA BLÖTT så vi åkte och handlade våfflor istället.Ok gick en kort blöt promenad på stranden också. Sen gick vi in och kollade på Scarface och somnade framför TVn min drömdag.Åt våfflor och soppa till lunch men det fastnade inte på bild så vi hoppar till kvällen när vi åt mer snacks och chips och dipp!! Sen lagade jag vego bourguignon och potatismos med smör och dragon och Bella lagade cheesecake och vi åt middag och drack vin igen! Vaknade till sol!!!Gotland!! Gick en frisk promenad. Sen åt vi rester till lunch som jag tror var bäst på hela resan:Ostbrickan som vi glömde bort.Tångrom och sikromssnittar.Enorm grönsallad med endive, rose och dijondressing.Resterna av pasta, vego grytan och potatismoset!!!Avslutar med cheesecaken som var gudomlig och denna helg gick i matens och kärlekens tecken för jag älskar mat och Bella, Nea och Limpan.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy