Restaurangtips i Los Angeles

HEJ HÖRRNI. Alla tips är länkade i texten!

Vi åkte till Los Angeles för två veckor sedan för att äta mat och kolla på USA för jag har aldrig varit där har jag sagt 562317 ggr senaste tiden så detta är sista gången jag säger det. I ALLA FALL. LA! Coolt. Hippt! Kändes som jag hade varit där förut pga all tv e därifrån. Började med en pizzalslice. fan va god den va. Från Whole Foods som självklart var magiskt. En enormt snygg och välsorterad mataffär med en grönsakshylla som var som en djungel. Fuktig, färgsprakande, prunkade och vacker. Glömde ta bild på den dock för jag var i chock.Vi hade hyrt ett litet hus i Venice och det huset hade en trädgård på baksidan med bord stolar soffor kaktusar palmer träd gräs buddhor där jag drack öl och åt chips en lugn stund.MAT SÅ KLART. Vi gick till Great White första dagen och det var exceptionellt bra. En god lemonad med en fin flaska som Patrik ömt fraktade hem i sin proppfulla bag och som nu står i stringhyllan i vårt sovrum:) Min man är en skrotsamlare/sakletare/Tinguppskattare.En väldigt fancy avokadotoast med grillad paprika, inlagd rödlök, micro greens och en riven mexikansk ost som heter cotija tror jag. Den var god men inte himlastormande.Men det var däremot den där BREAKFAST BURRITON. Herre. Ville inte ha bacon i min så vi fick nåt annat typ friterad fisk haha men det var FETT gott. Med en liten bönsås att doppa den i. Islatte till för vi var ju i CALIFORNIA.Snyggt därinne också. Såg också en kändis en kille som är med i serien Community som jag inte ens kollar på men det var ju lite spännande (uppochnedvänd leende emoji insert here)pga tidomställningen vaknade vår sov väldigt tidigt på morgonen. Så en dag när han vakande 4 och vägrade somna om fångade vi dagen och åkte till Griffith Park för att HIKEA som alla gör i LA. Hiken var en promenad upp för ett fint och torrt berg med utsikt över La och det var faktiskt supermysigt. Nu tittar vi på bilder därifrån.Fina kaktusar och motljus.På toppen! Då fick Jack promenera runt och var mkt nöjd med det.Många bilder på Patrik och Jack med Ergobabyn men jag måste fan säga: VI ÄLSKAR VÅR ERGOBABY AKA BÄRSELEN. Den är magisk. Du kan ha bebin utåt eller inåt och den är lätt att sätta på. Vi började använda den när Jack var kanske 2 mån och hade lite mer nacke. Sedan har vi använt den typ varje dag. Så om ni ska ha barn så prova den här.

Slut på meddelande.Efter den mycket äventyrliga hiken åkte vi till Sqirl. Detta var det bästa på hela resan tycket jag hehe. Ett litet cafe mitt på en trist gatan i utkanten av Silver Lake. Maten var otrolig. Jack fick brioche och var helt ok nöjd med den:)Jag åt charred polenta med grönsaker i vassle och ett stekt ägg. ASSÅ JAG DOG. Köpte deras bok också i ren berusning.Sallad med syrlig dressing till maten. Vet inget bättre. Så lyxigt och enkelt.En rainbow toast omg so la på brioche med hemmagjord ricotta samt aprikos, körsbär och jordgubbsmarmelad. Sqirl va fantastiskt. Missa inte om du åker till LA.Åt en paleta på Abbot Kinney som är en hipp gata som jag blev shoppingbesviken på.Middag i vår trädgård!!!!Med pizza från Gjelinas take away. Patrik och jag bokade luncher ute och sedan åt vi middagar hemma för det var lättast med Jack samt att jag är en trött person på kvällen så att kunna gå 2 m till sängen efter middagen var ju ganska najs. OTROLIGA PIZZOR. Åt även en sallad med färsk persilja i som jag kommer att kopiera och drack vin.Åt lunch på Gracias Madre! Otroligt fint ställe MEN det var sötpotatis i all mat utom guacamolen. Jag hade nog för höga förväntningar för jag var inte super impad. men som sagt, väldigt fin restaurang, goda drinkar och kul människospaning.Åt frukost på Rose cafe! Vad var supergott! Åt en gigantisk pain au chocolat! Tog nästan ingen bild!Träffade fantastiska LEE! Hon är min instagramkompis och hon är underbar<3<3

Gjorde en frukostbricka hemma och åt självklart vattenmelonrädisa som är helt stört gott på mackan.Patrik på stranden vid skatebowlen!<3<3<3<3Lunch på MTN! Gjelinas itzakaya! Bakade betor med micro greens och bovete!De var så gulliga där. Jack fick egen skål med brunt ris och sojapicklat ägg och avokado och han var så nöjd med det:)Ramen! Tofu! Svamp! och grejer. Den va stark som fan.Korean BBQ en kväll! Trodde jag åt tofu men det var fiskkaka aaahhh och drack god risdryck och åt god svamp.Åkte tillbaka till Great White och åt en vacker bowl aka skål för er som inte kan engelska.Min mat. Patrik åt nyttiga fish taco på salladsblad och Jack åt inte omeletten jag hade stekt till honom och packat in i folie men han drack glatt av den gröna hampasmoothien som var väldigt god.Hörrni! LA med omnejd var väldigt kul. Vi åt mycket mat. Venice var trevligt men lite stökigt nere vid Boardwalken om du har kids som ska springa runt. Avslutar på en bild på mig själv som har skrivit den här texten och äventyret FORTSATTE hör och häpna men det tar vi nästa gång. För då åkte vi till Palm Springs. Det ni.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy