Joshua Tree och öknen


Efter Palm Springs åkte vi vidare! Ingen rast ingen ro. Hehe. Min man älskar att göra nya saker hela tiden och jag är försiktigt inställd till det MEN vi är ju gifta och då får en följa med på vissa saker i bland. Måste då säga, TACK Patrik för att du drar med mig till alla fantastiska ställen. Utan dig skulle jag inte upptäcka nåt:) I ALLA FALL! Kom fram till Joshua Tree i skymningen och checkade in på Joshua Tree Inn där en av Patriks favvo countryartister Gram Parson (Som även var med i the flying burrito brothers heh) hade tagit en överdos och dött på 70-talet. Du kunde betala extra för att bo i det rummet men vi nöjde oss med et annat. ÖKNEN dock är ju jävligt snygg!! Kolla!!

Öknen som sagt.
Haha kolla på lilla pluppen i hörnet!!! han e så gullig så jag dör jag vet att jag får säga så om mitt eget barn ok.
Mina älsklingar och månen!!
Första kvällen va floppig för det va ju Thanksgiving som vi såklart hade totalmissat så ALLA restauranger va stängda så vi åt plockmat på rummet men jag tyckte det var mysigt:) obs väldigt twin peak-sig nyckel eller hur.
Fint på Joshua Tree Inn. Det finns ingen mat och till frukost finns det lite kaffe och bars. Bara så att ni vet! Annars var det 10 av 10 poäng.
Dagen efter åt vi en snabbfrukost och jag hittade en övergiven kokbokssamling och sedan skulle vi till Nationalparken men sen kom vi på att vi hade för lite bensin så vi fick vända om och tanka och då köpte jag två Subwaysmackor som färdkost och sedan var vi ÄNTLIGEN på väg in i en annan planet. Nämligen Joshua Tree National Park.
Nu följer ungefär 201247 bilder på Moder Jord utan kommentarer för att det är för svårt att beskriva hur det var i nationalparken med ord. Det var otroligt ok:Vi fick tips på Visit Center att åka till lite olika locations och ta lite olika hikes som var ganska korta men som passade oss perfekt. En hike va typ 1 km och en var 3,4 km. Ett stopp var på ett enormt berg där du såg flera flera mil ned i en.

Ett stopp var en enorm kaktusträdgård. Tänkte på alla fulla männsiskor back in the days som måste ha ramlat in i kaktusar:( Händer säkert nuförtiden också.

Han är så snygg! Och han är världens bästa pappa.
Nationalparken är döpt efter dessa träd som är som kaktusträd och helt otroligt coola och vassa och maffiga.
Efter nationalparken åkte vi till ett motel i 29 Palms som är staden brevid Joshua Tree. Där åt vi tidigt middag på ett ställe som var så amerikanskt att det var helt sjukt. Hehe. Vågade inte ens ta en bild?? Drack öl och åt house salad och bakad cheesecake och kollade runt. Sen åkte vi på livets grej. DRIV IN BIO!!! Haha vi såg tecknade Grinchen!! Åt smörpopcorn i bilen!! Rattade in ljudet från en radiokanal!!! Betalde 5 dollar per person!!! Det var så mysigt.Sen somnade vi på ett riktigt motel och vaknade upp dagen efter. Btw älskar min tröja från ELISE dare to care hörrni!!
Och åkte tillbaka till Joshua Tree för att äta på Crossroads Cafe. Det var stört gott och de hade massa vegetariska alternativ.
Jag åt megagod äggröra med paprika och lök och potatis och rostat bröd penslat med typ vitlöksolja.
Patrik åt perfekt stekta ägg med typ tortillas och vegansk chorizo.Sen var vi på Farmers Market vilket bara var dumt för jag ville handla massa saker men det gick ju inte.
Sen åkte vi på konstutställning i öknen! hehe eller skrotutställning. Mitt i öknen! Väldigt spännande dock.
Gillade toaletterna mest.
Vi åkte vidare! Till Pioneer Town. En stad som byggdes på 40-talet för typ Westernfilmer. Den va mysig!
Jack sprang omkring!!
Obligatoriska turitsbilden med bebis på en sadel.
Mitt lilla hjärta som sprang omkring som en galning hehe igen. Sen blev det lunch!
Här! På Pappy+Harriets. Det var magiskt!! Typ som Holy Smoke fast varmare och lite roligare mat. MYCKET VEGETARISKT. Vilket var så fett!!! Vi var liksom mitt ute i öknen men det var väldigt bra.
Jag åt nachos med bönor och goda grejer. Väldigt stora portioner här i Staterna och det skrämde mig lite:)
Avslutar med en bild på dem jag reste med och vill rekommendera att åka till Joshua Tree för det var det coolaste jag har gjort.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy