Mat och saker


Ibland när jag vill äta K*ttfärsås eller VAFAN jag ska kalla den utan pasta så kan jag äta den så här. Doppa med gott bröd, creme fraiche och en stor sallad.

MEN snälla ja det är min son i en sele först tänkte jag det är ju helt sjukt att ha honom i sele men nu känner jag att det är supersmart för han vill bara gå åt andra håll än jag så och det är ju så tråkigt på marken nu så jag kan fånga upp honom innan han trillar<3

Dillstuvad potatis med gravad lax som jag köpte från sån platsförpackning och kommer ej göra igen. Men DILL! STUVAD! POTATIS! är ju himmelskt. Med stekt spenat.

Jag och Frida har spelat in en Podcast! Vi får se när den släpps! Hon är bäst!!

Ätit en 22-snårs-supé med min ömma moder.

Vaknat av att Jack har sprakat mig i ansiktet ej medvetet så klart och sedan fått en KRAM.

Varit på Kina Li så klart.

När Jack var sjuk fick han äta framför Pippi, snabbnudlar blandat med smör och ärter. Tillägg att han enbart åt om jag matade honom med pinnar!! Så gulligt och ganska krävande men typ naturligt för hellre trä i munnen än metallbestick liksom?

Åt potatismos och kokta morötter till middag häromdagen och även om detta ser deppigt ut så var det magiskt gott. Tack potatis för att du finns.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy