Hemmagjord burrata med vattenmelonrädisa och rosésallad

Gjorde en catering häromdagen och då serverade vi det här till förrätt! Hemmagjord burrata! Så jävla smart. Receptet är från Mathias Dahlgren och är genialiskt. Perfekt när burratan är slut, för dyr eller inte ens finns i din matbutik.

1 boll god mozzarella riven i bitar
1 dl grädde ev lite mer
Salt, peppar och olivolja

1. Mixa osten med grädden med en stavmixer. Smaka av med slat peppar och olivolja!!
Grädden ska alltså INTE vispas innan utan mixas ihop direkt med osten.

För en snygg förrätt: Plockade rosésalladsblad, mandolinade vattenmelonrädisor, burratakrämen, dill, rostade sesamfrön! Jag la till selleriblad senare också frö extra grönt och smak. Massa olivolja ska de va också.

Bästa förrätten nu har jag sagt förrätt för många gånger

HEJ

Läs om vår kommentarspolicy