Restaurang Volt

Åt på Volt häromdagen och jävlar va bra det var. Började med goda färska rädisor med någon grön örtolja. Volt kör helt hållbarhetstänk och naturviner och hela baletten. Allt i säsong också. Nu ska vi se:

Rädisor som sagt.

Majrova! Som den va! Krispig! Mjuk? Saftig! Skarp? Otroligt.

Amis! Vaktelägg i nässlor med senapsfrö som du ska rulla in i den där rånpannkakan. Mmmmmmmm.

Grillat ostron. Med späd kål och inlagd vitlöksgrodd! Och en ostronemulsion.

STENBITSROM! Magisk. Med syrad grädde, inlagda krusbär och färska champinjoner. Åt med grillat bröd mmmmm.

Svensk färskost! Smakade som burrata. Helt magiskt. Med olika tångsorter. Som man fick med:
SPARRIS! Ja men herregud de e ju säsong släpp de

Gös! Bovete! Smörsås! Tycker egentligen inte om bovete! Men det här var mycket gott.

Rökt gös i pannkaka ASSÅ.

Ostserveringen. Den va ju najs. Ett friterat kex i form av ett lönnblad fylld med ost samt hyvlad ost uppepå SAMT lönnsirap och blomma omg.

BJÖRK! Björkglass, björkmaräng, björksirap. Mycket vackert. Såg ut som en björk också.
Kaffegodis i form av björkkola
Avslutade med RÅN och Sockerkaka och örtte.
Frida var med!

Sandra var med!
Gott vin!

Tack Volt.

Puss

Läs om vår kommentarspolicy