Matmässa, födelsedag och omelett

Tänkte att ni ville veta vad jag har haft för mig den senaste tiden? Tycker ni sådant är kul?:)
Jag och Frida tog tåget till Växjö en tidig morgon. Vi skulle till matmässan Mat i Småland! En otroligt fin mässa med fokus på mat så klart. Det första som hände var att vi var domare i SM i utohusmatlagning. SÅ FETT. Åt 18 rätter på 1,5 h. Passade mig perfekt. Otroligt kul och spännande. De andra domarna var Martin Nordin, proffs på grönt, rök och reklam, Hanna Portionen under tian ni vet som är proffs på billig och god mat samt Niklas som är proffs på semester i Sverige!! Så fina meddomare! Tack! och så klart det största tacket till alla som tävlade!!! Ni var grymma!!!
Åt en confiterad portobellosvamp med potatismos och hasselnötskräm till lunch på PM och vänner som var magisk. Vi bodde även i deras svit Tabberaset. ASSÅ. Den var så fin. Modern. Luftig. Lyxig. Åk på weekend till Växjö, det är värt det.

Tittade på och smakade på småländskt mathantverk så klart.
Åt kripsiga räkgyozas med Frida och hennes familjevänner Håkan och Bettan som var magiska.
Sen hade jag och Frida ett seminarium! HERREGUD säger jag bara. Har aldrig gjort det förut. Var så nervös. Var så kul. Svamlade så mycket. Vill göra om det. TACK ALLA SOM KOM JAG ÄLSKAR ER. På riktigt så tacksam att så många var där. Kändes helt overkligt faktiskt? Att ni ville lyssna på vad vi hade att säga liksom. TACK.
Avslutade Växjösessionen med ett otroligt vitlöksbröd.
Åkte hem och åt en god omelett som du bör göra ibland.

Var i parken med min otroliga son som nu är två år. TVÅ ÅR VAD FAN HÄNDE MED TIDEN. Jack jag älskar dig.
Vi hade intimt familjefirande och jag lagade regnbåge i ugen med rostad potatis, örtaioli med rädis och gurksallad för det är så gott.
Sen fick Jack världens finaste tårta och pussar och kramar av alla i vår familj och jag var så trött kl 20 att vi åkte hem och de va de veckorna det.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy