Vinlunchklubb fast jag inte dricker så mycket vin

OK. Först vill jag tipsa om tre saker innan vi börjar:

1. Min Frida har börjat blogga, LÄS HÄR FÖR FAN!
2. Sofia har släppt sin otroliga kokbok, beställa här NU NU.
3. Elsa har bara allmänt världens bästa insta så följ HÄR BASTA.

Frida, Elsa, Sofia och jag ses nån gång i månaden och äter lunch och dricker vin. ASSÅ DET ÄR SÅ JÄVLA TREVLIGT. Läste vad fint de andra har skrivit och ville bara säga att jag håller med. Jag som sitter själv på min kammare och försöker tänka ut vad jag ska göra med mitt jobbliv får sån bra sporr och pepp och råd från de här personerna just för att man i frilanslivet oftast är ganska ensam. Så dessa personer ser jag som mina kollegor. Och vänner så klart! Har tex fått total blogglust av att vara med dem!!!?? TACK<3
Här är Frida med blommorna vi gav till Elsa som var värd och vi var i hennes OTROLIGA lägenhet??

VILL ha kakelung men det går nog inte men kolla vad fint.

Elsa visade oss runt och att öppna hennes garderob var ju som att öppna ett godisskåp eller nåt. så fint.
Vi fick så jävla god jordärtskockssoppa och Elsa hade gjort den totalt annorlunda än vad jag skulle och jag ÄLSKAR det. Tänk vad trist om alla gjorde samma sak hela tiden.

Almenäs tegelost och marmelad mmmm.
Äppelbriochebullar slukade min nästan hel.

Ser framemot nästa gång.

PUSS

Läs om vår kommentarspolicy