Halloumi och Pestopaj!

Inlägg i samarbete med Felix

PAJ! Oj. Jag älskar paj. Men tycker att det är riktigt trist att göra en pajdeg. Då är det tur att Felix Veggie Paj finns. Felix är ju mästare på färdiga pajer eftersom de har bakat och gjort detta ett bra tag och jag älskar deras pajer. Finns i frysdisken, tillverkade i Sverige av goda råvaror och KRISPIGT pajskal!

Det har nu släppts en ny smak som är lakto-ovo vegetarisk! Halloumi och pesto mmmm. Med grillad zucchini, körsbärstomat och självklart med en krämig äggstanning. Jag tar min paj från frysen, värmer den i 20 min på 200 grader i ugnen tills den är varm och god. Serverar ALLTID med en sallad. Eftersom pajen bara är att ploppa in i ugnen så ska du göra en sallad till. Idag blev det blandad grönsallad med valnötter och dijondressing. Prova den nya pajen tycker jag. Perfekt som lunch eller enkel och snabb middag.

Puss!

Läs om vår kommentarspolicy