MATLIVET


Åt en otrolig lunch bestående av broccoli och Västerbottenpaj med sallad, hembakat bröd, ost, smör o dipp. Tack Cornelia som lagade mat till oss!! Jag, Nea, Bella och Linn har känt varandra i snart 20 år och det känns helt jävla sinnessjukt. Förut hällde vi sprit på papper och stoppade under armarna på Taco Bar och nu sitter vi och äter fancy lunch med våra barn. LIVET JAG ÄLSKAR DET.

Testade Tacy! Som ligger på Skånegatan. Äkta tacos typ. MAGISKT. Bönröra med blå majstortilla tex.

Vit majtortilla med fläsk, chili och rädisor.

Väldigt hemligt ställe kändes det som! Vi var där kl 17 som de småbarnsföräldrarna vi är och vi va helt ensamma o det va najs:)

Åt vegetarisk tallrik på Kamarina, en grekisk restaurang på söder. SÅ JÄKLA GOTT. och tack för att vi fick härja där i exakt 40 goda minuter som det tog att beställa, äta, hänga, röja o allt. Tack. Ska ni ut o käka med barn, gå tidigt till stora ställen! iPad är att rekommendera också. Plus att Jack åt en hel tallrik halloumi! Succé!

Sen promenerades det hem i regnet.

Hade överblivet ris i kylen så gjorde kimchi fried rice med svartkål till lunch HERREJÄVLAR vad gott det är måste köpa mer japansk chiliolja dock:):)

Har även ätit våfflor hos Fredrik och Kajsa o det va ju inte äckligt hehehheh

Puss!

Läs om vår kommentarspolicy