Broccoli och Sparrispaj med lagrad ost och citron

Inlägg i samarbete med Felix


Broccoli och Sparrispaj med lagrad ost och citron

Broccolipaj är en stor del av min uppväxt då min mamma ofta gjorde det. Jag älskar paj över allt annat men tycker tyvärr det är fett trist att göra pajdeg. VILKEN TUR att Felix Veggie Pajer finns! Behändigt i frysdisken dessutom. Jag värmer min paj på 200 grader i ca 20 min. Då blir det perfekt. Just den hrä smaken är en favorit, sparris och broccoli med krämig äggstanning och krispigt skal. Asså skalet, jag menar det när jag säger att det är krispigt.

Det är lag på att äta sallad till paj så jag tycker att du ska göra det. Jag åt machesallad med gula tomater, olivolja och sesamfrön till just denna. PROVA PAJEN NU. Perfekt lunch eller en enkel, snabb och god middag.

PUSS

Inlägg i samarbete med Felix

Läs om vår kommentarspolicy